//Add More external stylesheets

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

IsMyHdOK : Μετρήστε την ταχύτητα των SSD σας

read

Είτε χρησιμοποιούμε προσωπικούς υπολογιστές για εργασία, είτε για ψυχαγωγία, η υγεία και η απόδοση του αποθηκευτικού μας χώρου αποτελεί  καθοριστικό παράγοντα στην αποδοτικότητα των εργασιών μας. 

Τι είναι το IsMyHdOK;

Το IsMyHdOK είναι μία δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει   να αξιολογήσετε την απόδοση του σκληρού σας δίσκου  ή των SSD (Solid State Drives) με εύκολο και κατανοητό τρόπο. Πρόκειται για ένα φορητό λογισμικό, που σημαίνει, ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση. Μπορεί να τρέξει απευθείας από ένα USB drive ή από το σύστημα χωρίς να αφήσει υπολείμματα και χωρίς ανάγκη για επιπλέον ρυθμίσεις.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Δοκιμές Απόδοσης Ανάγνωσης και Εγγραφή: Επιτρέπει την πραγματοποίηση δοκιμών τόσο για την ταχύτητα ανάγνωσης όσο και για την ταχύτητα εγγραφής, παρέχοντας μια σαφή εικόνα της συνολικής απόδοσης του δίσκου.
  2. Πολλαπλά σενάρια δοκιμής: Παρέχει δυνατότητα επιλογής διαφορετικών μεγεθών μπλοκ δεδομένων για δοκιμή, όπως 4K, 512K, και 64M.
  3. Εκθέσεις και Αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο: Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρουσιάζονται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει την άμεση κατανόηση της απόδοσης χωρίς καθυστερήσεις.
  4.  Υποστήριξη πολλών τύπων δίσκων: Το IsMyHdOK μπορεί να αξιολογήσει την απόδοση διαφόρων τύπων δίσκων, συμπεριλαμβανομένων των HDD, SSD, αλλά και των εξωτερικών σκληρών δίσκων και USB drives.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα αξιόλογο λογισμικό που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την ταχύτητα των SSD  σας
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή IsMyHdOK


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στo κανάλι μας στο Telegram :

https://t.me/lovefreetechnology