//Add More external stylesheets

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Πώς να μην κλείνει το laptop όταν κατεβάζετε την Οθόνη

read

Πολλοί χρήστες φορητών υπολογιστών αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του αυτόματου κλεισίματος ή μεταφοράς σε κατάσταση ύπνου όταν κλείνουν την οθόνη του λάπτοπ. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, ειδικά αν θέλετε να συνεχίσετε να κατεβάζετε αρχεία, να ακούτε μουσική ή να διατηρείτε κάποιο πρόγραμμα σε λειτουργία. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ώστε το λάπτοπ σας να παραμένει ενεργό. Ας δούμε πώς μπορείτε να το επιτύχετε.

Ρυθμίσεις

Βήμα 1

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή εργασιών.
2. Επιλέξτε "Επιλογές λειτουργίας".

Βήμα 2:  

Κάντε κλικ στην επιλογή. Επιλέξτε την ενέργεια που θα πραγματοποιείται όταν κλείνετε το καπάκι : 



 Βήμα 3

 Στο νέο παράθυρο που ανοίξει, επιλέξτε όταν κλείνει το καπάκι και κάντε κλικ στην επιλογή καμία ενέργεια και κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευση των αλλαγών.

Με αυτές τις ρυθμίσεις, το λάπτοπ σας δεν θα κλείνει ή θα μεταβαίνει σε κατάσταση ύπνου όταν κλείνετε την οθόνη.


Τι Να Προσέξετε

1. Υπερθέρμανση: Η χρήση του λάπτοπ με κλειστό καπάκι μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής εξαερισμός.
2. Εξοικονόμηση Μπαταρίας: Αν χρησιμοποιείτε το λάπτοπ με την μπαταρία, η συνεχής λειτουργία μπορεί να την εξαντλήσει γρήγορα. Προτιμήστε να το έχετε συνδεδεμένο στο ρεύμα.
3. Αυτόματη Ενημέρωση : Ορισμένα λάπτοπ μπορεί να επανεκκινούν ή να κλείνουν αυτόματα για ενημερώσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ενημέρωσης είναι κατάλληλα διαμορφωμένες.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να διατηρήσετε το λάπτοπ σας ενεργό ακόμα και όταν κλείνετε την οθόνη του, εξασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διακοπές.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στo κανάλι μας στο Telegram :

https://t.me/lovefreetechnology