//Add More external stylesheets

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές στην ελληνική αγορά με τιμές μέχρι 350 ευρώ

read

 Για όσους έχουν προϋπολογισμό έως 350 ευρώ, η ελληνική αγορά προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που μπορούν να καλύψουν τόσο τις ανάγκες επαγγελματικής χρήσης όσο και τις βασικές ανάγκες ψυχαγωγίας.

Η αναζήτηση των καλύτερων φορητών υπολογιστών στα πλαίσια αυτού του οικονομικού περιορισμού μπορεί να φαίνεται δύσκολη, όμως υπάρχουν αξιόπιστα μοντέλα που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις. Στο άρθρο  μας, θα αναλύσουμε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές στην ελληνική αγορά με τιμές μέχρι 350 ευρώ, εστιάζοντας στην ποιότητα κατασκευής, την απόδοση και τις δυνατότητες αναβάθμισης, ώστε να σας καθοδηγήσουμε στην κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Παραθέτουμε παρακάτω  μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που βρήκαμε  στην ελληνική αγορά με τιμές μέχρι περίπου 350 ευρώ, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά για κάθε μοντέλο. 

1.  HP Stream 14
- Επεξεργαστής: Intel Celeron N4020
- Μνήμη RAM: 4GB
- Αποθήκευση: 64GB eMMC
- Οθόνη: 14" HD
- Τιμή: Περίπου 300-340 ευρώ

 2. Acer Aspire 1
- Επεξεργαστής: Intel Celeron N4020
- Μνήμη RAM: 4GB
- Αποθήκευση: 64GB eMMC
- Οθόνη: 14" HD
- Τιμή: Περίπου 280-330 ευρώ

3. Lenovo IdeaPad 1
- Επεξεργαστής: AMD A6-9220e
- Μνήμη RAM: 4GB
- Αποθήκευση: 64GB eMMC
- Οθόνη: 14" HD
- Τιμή: Περίπου 290-340 ευρώ

 4. ASUS VivoBook E203MA
- Επεξεργαστής: Intel Celeron N4000
- Μνήμη RAM: 4GB
- Αποθήκευση: 64GB eMMC
- Οθόνη: 11.6" HD
- Τιμή: Περίπου 270-320 ευρώ

 5. CHUWI HeroBook Pro
- Επεξεργαστής: Intel Celeron N4000
- Μνήμη RAM: 8GB
- Αποθήκευση: 256GB SSD
- Οθόνη: 14.1" Full HD
- Τιμή: Περίπου 340-350 ευρώ

Στην κατηγορία τιμής μέχρι 350 ευρώ, οι φορητοί υπολογιστές συνήθως δεν διαθέτουν ισχυρές ή ξεχωριστές κάρτες γραφικών. Τα περισσότερα μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία χρησιμοποιούν ενσωματωμένες κάρτες γραφικών (integrated GPUs) που είναι κατάλληλες για βασικές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και αναπαραγωγή πολυμέσων.

Ωστόσο, αν θέλετε να βρείτε το καλύτερο δυνατό σε αυτή την κατηγορία τιμής, μπορείτε να αναζητήσετε φορητούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν ενσωματωμένες κάρτες γραφικών από τις πιο πρόσφατες γενιές επεξεργαστών, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη απόδοση.

 Προτεινόμενα Μοντέλα με Καλύτερη Ενσωματωμένη Κάρτα Γραφικών

1. Lenovo IdeaPad 3
   - Επεξεργαστής: AMD Athlon Silver 3050U
   - Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon Graphics (ενσωματωμένη)
   - Μνήμη RAM: 4GB
   - Αποθήκευση: 128GB SSD
   - Οθόνη: 15.6" HD
   - Τιμή: Περίπου 350 ευρώ

2. HP 15s
   - Επεξεργαστής: AMD Ryzen 3 3250U
   - Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon Vega 3 Graphics (ενσωματωμένη)
   - Μνήμη RAM: 4GB
   - Αποθήκευση: 128GB SSD
   - Οθόνη: 15.6" HD
   - Τιμή: Περίπου 350 ευρώ

Συμβουλές για Βελτίωση Γραφικών Απόδοσης

1. Αναβαθμίσεις RAM: Αν και οι περισσότερες φθηνές συσκευές έρχονται με 4GB RAM, η αναβάθμιση σε 8GB μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος σε εργασίες που απαιτούν περισσότερη μνήμη.
2. Ελαφριά Λειτουργικά Συστήματα: Η εγκατάσταση ενός πιο ελαφριού λειτουργικού συστήματος, όπως μια διανομή Linux, μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του υπολογιστή.

 Τι να Περιμένετε

Οι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών των AMD Ryzen και των πρόσφατων Intel επεξεργαστών (π.χ., Intel UHD Graphics) είναι αρκετά καλές για βασικές εργασίες και ελαφρύ gaming, αλλά δεν είναι κατάλληλες για βαριές εφαρμογές όπως απαιτητικά παιχνίδια ή επεξεργασία βίντεο. Αν χρειάζεστε καλύτερη γραφική απόδοση, ίσως χρειαστεί να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας ή να εξετάσετε μεταχειρισμένες επιλογές.

Αυτές οι επιλογές καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες και προϋπολογισμούς και είναι κατάλληλες για βασική χρήση όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και παρακολούθηση βίντεο.

Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι  οι τιμές αλλάζουν συνεχώς  και  συνεπώς μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το κατάστημα και τις τρέχουσες προσφορές.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .