//Add More external stylesheets

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Awesome Screenshot : Ισχυρό εργαλείο καταγραφής και διαμοιρασμού

read
 
Σήμερα, θα μιλήσουμε για ένα εργαλείο που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε screencapture. Αν είστε  blogger ή ακόμα και επαγγελματίας που εργάζεται σε παρουσιάσεις, το Awesome Screenshot είναι ένα εργαλείο που θα σας γίνει απαραίτητο. Ας δούμε γιατί.

Τι είναι το Awesome Screenshot;

Το Awesome Screenshot είναι ένα plugin που μπορείτε να προσθέσετε στον περιηγητή σας (Chrome, Firefox, κ.λπ.) και σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνετε στιγμιότυπα οθόνης με ευκολία. Αλλά δεν σταματά εκεί! Το Awesome Screenshot σας επιτρέπει επίσης να προσθέτετε σημειώσεις, να επισημαίνετε περιοχές και να μοιράζεστε τα αποτελέσματα με μία μόνο κίνηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1.  Πολύπλευρη Καταγραφή : Το Awesome Screenshot επιτρέπει την καταγραφή ολόκληρης της σελίδας, του ορατού τμήματος ή συγκεκριμένων περιοχών. 
  2.  Ενσωματωμένη Επεξεργασία : Μια από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες του εργαλείου είναι η άμεση επεξεργασία των screenshots μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης. 
  3.  Ευελιξία στη Διαμοιρασμό : Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία, το Awesome Screenshot παρέχει διάφορες επιλογές διαμοιρασμού, όπως τη δυνατότητα αποστολής μέσω email, αποθήκευσης σε διάφορες υπηρεσίες cloud ή άμεσου διαμοιρασμού μέσω κοινωνικών δικτύων.
  4. Καταγράψτε μόνο την επιφάνεια εργασίας, την τρέχουσα καρτέλα ή μόνο κάμερα.
  5. Συμπεριλάβετε τη φωνή σας στην εγγραφή με ενεργοποιημένη την επιλογή μικρόφωνο.
  6. Συμπεριλάβετε το πρόσωπό σας στο βίντεο σας ενσωματώνοντας την κάμερα web.
  7. Επιλέξτε ανάλυση βίντεο από 720p, 1080p ή 4K.
  8. Αποθήκευση εγγραφών στον τοπικό σας δίσκο.
  9. Αποθηκεύστε τις εγγραφές στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.
  10. Κατεβάστε τα βίντεο σε μορφή WebM ή MP
  11. Λάβετε άμεσα έναν σύνδεσμο ενός βίντεο με δυνατότητα κοινής χρήσης μετά την ολοκλήρωση της εγγραφή
  12. Μοιραστείτε εύκολα ένα βίντεο εγγραφής στα Jira, Slack, Trello, Asana, GitHub
  13. Σχολιάστε και επεξεργαστείτε τα βίντεο σας.
  14. Σημειώστε και επεξεργαστείτε το βίντεο μετά την εγγραφή

Γιατί να επιλέξετε το Awesome Screenshot;

1. Ευκολία Χρήσης: Το Awesome Screenshot είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, θα το βρείτε πολύ εύκολο στη χρήση. Ανοίξτε την επέκταση, επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε και κάντε κλικ!

2. Πολλές Λειτουργίες: Σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης που θέλετε να φωτογραφίσετε ή να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο της οθόνης σας, κάτι που είναι ιδανικό για tutorials ή παρουσιάσεις.

3. Σημειώσεις και Επισημάνσεις: Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, βέλη, σχήματα και άλλα γραφικά στοιχεία στις εικόνες σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να τονίσετε σημαντικά σημεία ή να δώσετε οδηγίες.

4. Κοινή Χρήση: Με το Awesome Screenshot, μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα τα στιγμιότυπα και τα βίντεο με φίλους ή συναδέλφους μέσω email ή κοινωνικών δικτύων.

Σε τελική ανάλυση, το Awesome Screenshot δεν είναι απλώς ένα ακόμα εργαλείο καταγραφής οθόνης, αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .