//Add More external stylesheets

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Venmon V2 : Ισχυρό εργαλείο παρακολούθησης συστήματος και multi-ping tool

read

Το Venmon V2 είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση των πόρων του συστήματος και την εκτέλεση πολλαπλών ping σε συσκευές δικτύου σε πραγματικό χρόνο. Είναι σχεδιασμένο για Windows και προσφέρει πληθώρα λειτουργιών, όπως παρακολούθηση μνήμης, επεξεργαστή, δικτύου, χρόνου λειτουργίας και idle χρόνου. Επιπλέον,  είναι freeware, και μπορεί να λειτουργήσει  κα σε  portable mode ( θα πρέπει να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο) , κάτι που το καθιστά ακόμα πιο ευέλικτο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις βασικές λειτουργίες του Venmon V2 καθώς και τα πλεονεκτήματα του . Είναι πολύ ελαφρύ και καταναλώνει ελάχιστους πόρους καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε σύστημα. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. Παρακολούθηση Συστήματος σε Πραγματικό Χρόνο :
Το Venmon μπορεί να παρακολουθεί:

-  Χρήση μνήμης (φυσικής και εικονικής).
-  Κατανάλωση επεξεργαστή.
-  Κατάσταση μπαταρίας για φορητούς υπολογιστές.
- Δικτυακή κίνηση: Λαμβάνει δεδομένα σε bytes ή packets ανά σύνδεση.
- Χρόνος λειτουργίας και idle χρόνος του συστήματος.

Όλες αυτές οι πληροφορίες προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο και είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω ενός απλού και κατανοητού interface.

2. Multi-Ping Tool :
Μία από τις πιο ισχυρές λειτουργίες του  Venmon V2 είναι το  multi-ping εργαλείο του. Αυτό επιτρέπει την εκτέλεση πολλαπλών ping ταυτόχρονα σε έως και 1024 IP διευθύνσεις ή ονόματα hosts. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν:

-  Χρόνο απόκρισης (Ping Time).
-  Ποσοστό απώλειας.
- Κατάσταση σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο.

Το εργαλείο αυτό είναι ιδανικό για διαχειριστές δικτύων που πρέπει να παρακολουθούν πολλαπλές συσκευές ή διακομιστές ταυτόχρονα.

3.  Γραφήματα και Καταγραφή Δεδομένων :
Το Venmon προσφέρει δυνατότητα καταγραφής δεδομένων σε  log files και εμφάνιση  γραφημάτων για τη χρήση μνήμης, επεξεργαστή, δικτύου και άλλων παραμέτρων. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις επιδόσεις του συστήματός σας σε βάθος χρόνου.

4. Event Log Viewer :
Από την έκδοση 2.34, το Venmon προσφέρει ένα ισχυρό Event Log Viewer εργαλείο, το οποίο ανιχνεύει αυτόματα τα αρχεία καταγραφής συμβάντων του συστήματος σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την επίλυση προβλημάτων και την παρακολούθηση σημαντικών γεγονότων, όπως ενημερώσεις συστήματος, αποτυχίες ή ειδοποιήσεις ασφαλείας.

5. Πλήρως Παραμετροποιήσιμο :
Διαθέτει,  πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση και τις λειτουργίες του εργαλείου σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, αν το χρησιμοποιείτε σε portable mode, όλες οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται σε ένα αρχείο στη φορητή σας συσκευή, επιτρέποντας τη μεταφορά των ρυθμίσεων σας ανάμεσα σε διαφορετικούς υπολογιστές.


Σε τελική ανάλυση, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο παρακολούθησης συστήματος και δικτύου, ιδανικό για χρήστες που χρειάζονται λεπτομερή πληροφόρηση για την απόδοση του υπολογιστή τους και των δικτυακών τους συνδέσεων. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Venmon V2


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .